Beoordelingen van Fat Kee Enschede

Recente recensies van Fat Kee Enschede

4 sterren na 21 reviews

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prina en punctueel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer maandmenu besteld, beide keren op tijd, warm, heel gevarieerd (5 verschillende gerechten per maandmenu, en je kan ook nog kiezen!) en mega lekker. Mijn nieuwe go-to chinees! 10/10

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als je een goede maaltijd wilt en er een echt feest van wil maken, ga dan naar Fat Kee. Goed, goede prijs, meer dan genoeg. Twee menu's van de maand voor 2 personen kregen wij met z'n vijven niet op.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten 👌en lekker warm bezorgd Helemaal top 😀👍

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd en alle bestelde eten waren lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was heerlijk, alleen hadden we kipsaté besteld en kregen we varkenssaté

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goede maaltijd. Wordt herhaald

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en stipt op tijd. Tot de volgende keer :-)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de babi ketjap.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was babi pangang spek niet krokant. En de Peking eend was deze keer minder smakelijk. Jammer. De bezorging was op tijd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,zoals altijd!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur moeten wachten maar we hadden geen haast dus dat was geen probleem. Het gratis colaatje was er niet bij , maar vind ik ook geen probleem. Dat het eten niet erg warm meer was vonden wij niet leuk en daar kwam bij dat de babi pangang erg droog was .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Alleen de gratis cola zero was een normale cola geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke dames bij het afhalen. Alles zag er lekker uit maar het viel behoorlijk tegen. De Chasiu was heel droog, de saus had gemengde vruchten en de Daging Smoor een aparte smaak. We zullen hier niets meer bestellen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt goed, bestelling op tijd kan worden opgehaald, wat betreft prijs is niet duur

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Chinees eten! Lekkere loempia’s, lekkere saté alleen de char Siu was niet heel erg mals.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Lekker en op tijd klaar.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed! Rijsttafel voor twee personen is zeer ruim, nog nooit zoveel gehad en zo lekker! We bestellen hier zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.